Per una societat lliure de violència de gènere
Actuem per una societat lliure de violència de gènere. Per tu, per mi, per elles.
27 novembre, 2020
Empresa amb vàlua Ajuntament de Sabadell
ECOM i l’Ajuntament de Sabadell atorguen a Accent Social el diploma d’Empresa amb Vàlua
16 desembre, 2020
Per una societat lliure de violència de gènere
Actuem per una societat lliure de violència de gènere. Per tu, per mi, per elles.
27 novembre, 2020
Empresa amb vàlua Ajuntament de Sabadell
ECOM i l’Ajuntament de Sabadell atorguen a Accent Social el diploma d’Empresa amb Vàlua
16 desembre, 2020
Mostrar tot

Apropem les famílies amb Famileo, nou espai de comunicació per residències

A Accent Social treballem cada dia perquè les restriccions imposades per tal de frenar l’expansió de la Covid-19, no minvi la comunicació entre famílies i persones usuàries.

Vetllem també perquè la pandèmia no agreugi el sentiment de soledat de les persones grans. Per això i amb el propòsit d’apropar les famílies, a l’Equipament per a Gent Gran Josep Miracle, de Barcelona, incorporem Famileo, una eina que facilita la comunicació i el contacte entre les persones residents i les seves famílies i amistats.

 

QUÈ ÉS FAMILEO?

Famileo és una plataforma digital que fa accessible a la gent gran les converses familiars que es desenvolupen en l’entorn digital, ja que converteix a un format físic, una revista impresa, els missatges i fotografies que les seves famílies comparteixen per vies telemàtiques (web o App).

Alhora, és un espai virtual de comunicació entre l’equip de professionals de la residència i les famílies, ja que mitjançant qualsevol aparell electrònic poden accedir a l’aplicació i ser coneixedores de les darreres novetats del centre.

 

Revista Famileo per comunicació en família i amb gent gran


COM FUNCIONA FAMILEO?

Cada membre d’una mateixa família o grup proper de la persona usuària accedeix a l’aplicació a través del seu dispositiu electrònic i comparteix els missatges i les fotografies del seu dia a dia, en el xat familiar de Famileo. Cada dilluns, Famileo s’encarrega de maquetar una revista personalitzada amb els continguts que la família ha compartit i així l’equip de professionals de la residència la pot imprimir i compartir amb cada persona usuària.

La revista també inclou notícies i activitats destacades de la pròpia residència, així com aniversaris, dates assenyalades o passatemps.

Addicionalment, Famileo permet establir una comunicació, continua, fluida i accessible entre el centre i les famílies, mitjançant l’aplicació, una qüestió essencial, que encara adquireix més importància en el context actual. Gràcies a aquesta funció, l’equip de professionals de la residència pot compartir informació d’importància o interès, les activitats que es desenvolupen, qualsevol novetat, etc., reforçant la comunicació i la transparència ja existent i generant més confiança en l’entorn proper de les persones usuàries.

A Accent Social confiem en Famileo per tal de connectar diferents generacions sense que ningú hagi de canviar la seva manera habitual de relacionar-se. La direcció del centre assegura que és una eina molt útil i necessària:

 

“Amb Famileo eliminem la distància entre les famílies i les persones usuàries, i alhora unim la tecnologia del moment amb els formats analògics amb els quals se senten còmodes les persones grans”.

 

A més, tot reforçant la iniciativa, la direcció confirma que treballaran la memòria i la reminiscència a través de les fotografies significatives de cada persona.

Per Accent Social la innovació sempre ha estat una premissa indefugible per afavorir el benestar i la qualitat de vida de les persones usuàries. Som conscients que la millor atenció exigeix el suport de les solucions més innovadores, sempre adaptades a la realitat de cada persona.

 

Amb Famileo fem un pas més, que s’uneix a molts d’anteriors, per combatre la distància física i fer sentir les persones usuàries, acompanyades i connectades a les persones que estimen. #PosemAccentenlaInnovacióSocial