Famileo - Revista digital per a la gent gran
Apropem les famílies amb Famileo, nou espai de comunicació per residències
30 novembre, 2020
Equipament Integral Meridiana grup de participació de dones
A l’Equipament Integral Meridiana construïm i ampliem vincles en clau de dona
28 desembre, 2020
Famileo - Revista digital per a la gent gran
Apropem les famílies amb Famileo, nou espai de comunicació per residències
30 novembre, 2020
Equipament Integral Meridiana grup de participació de dones
A l’Equipament Integral Meridiana construïm i ampliem vincles en clau de dona
28 desembre, 2020
Mostrar tot

ECOM i l’Ajuntament de Sabadell atorguen a Accent Social el diploma d’Empresa amb Vàlua

Accent Social hem rebut el reconeixement com a Empresa amb Vàlua 2020, de mans de l’entitat ECOM, per haver contribuït a la inserció social i laboral de persones amb diversitat de la ciutat de Sabadell.

El moviment associatiu ECOM, que aplega més de 120 entitats de persones amb diversitat, treballa per aconseguir una societat inclusiva, on les persones d’aquest col·lectiu puguin exercir els seus drets de forma plena, així com millorar la seva qualitat de vida.

ECOM, que gestiona el Servei d’Integració Laboral (SIL) de l’Ajuntament de Sabadell, forma part de Vàlua, una Plataforma conformada per Entitats del Tercer Sector de la ciutat i el Consistori representat per l’àrea de Promoció Econòmica i Serveis Socials.

És precisament aquesta Plataforma la que ha atorgat el diploma de reconeixement a Accent Social per haver col·laborat estretament amb les diverses entitats, en la realització de pràctiques i en actes de sensibilització envers les persones amb diversitat, durant aquest complex 2020.

A Accent Social fomentem la participació activa de les persones i la solidaritat, que consolidem i enfortim amb els valors i experiència que té l’Administració Pública, com en el cas de l’Ajuntament de Sabadell. Juntes caminem cap a una societat més justa, creant entorns de treball igualitaris i diversos.

 

UNA ESTRETA COL·LABORACIÓ AMB SABADELL

Més enllà de l’alegria per rebre aquest diploma, creiem que és una bona oportunitat per posar en valor totes aquelles actuacions que, sense necessitat de reconeixement, realitzem de manera conjunta amb l’Ajuntament de Sabadell.

Hem construït una magnífica relació de confiança amb les tècniques de selecció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament. És gràcies a aquesta proximitat, que podem coordinar-nos i compartir candidatures de persones del municipi que es troben en situació de desocupació, per trobar un lloc de feina adequat per elles, així com organitzar conjuntament entrevistes grupals per a persones adscrites a la borsa de treball de l’Ajuntament, per cobrir les nostres vacants.

Col·laborem amb instituts públics de Sabadell, com ara l’Institut Ribot i Serra, per motivar les i els joves estudiants del CFGM d’Atenció a Persones en Situació de Dependència, oferint-los estades de pràctiques professionals i presentant-los el sector i les seves sortides laborals.

També és una immillorable ocasió, per agrair expressament que des de l’Ajuntament s’hagin subministrat proves PCR per realitzar cribratges a les persones professionals del SAD de Sabadell i així prevenir els contagis en un dels serveis més importants i sensibles.

Rebem aquest reconeixement com una mostra més, de tantes, de la importància de la col·laboració entre l’Administració Pública i les entitats dedicades a l’atenció a les persones. Quan fixem objectius comuns, som capaces de retornar al nostre entorn, molt més del que podem fer separades.