Dia de la psicologia als centres per a gent gran
Psicologia als centres per a gent gran: Entrevista a Christopher Yeste
24 febrer, 2020
Gràcies professionals
Gràcies, professionals de l’atenció a les persones
18 març, 2020
Dia de la psicologia als centres per a gent gran
Psicologia als centres per a gent gran: Entrevista a Christopher Yeste
24 febrer, 2020
Gràcies professionals
Gràcies, professionals de l’atenció a les persones
18 març, 2020
Mostrar tot

Accent Social obté la millor nota en l’informe tècnic de l’adjudicació del SAD de Terrassa

Consolidant el projecte de fa 6 anys, quan vam guanyar per primera vegada una licitació a la ciutat, Accent Social hem tornat a ser l’entitat adjudicatària del Servei d’Atenció Domiciliària de Terrassa.

Un comitè d’experts ha avaluat les ofertes tècniques del procediment d’adjudicació del contracte de serveis bàsics d’ajuda a domicili i d’ajut a la higiene de la llar, en base al principi de la millor relació qualitat-preu i, d’acord amb els criteris subjectes a judici de valor que s’havien establert en els Plecs, per part de l’Ajuntament de Terrassa.

Accent social ha estat l’entitat millor valorada tècnicament per sobre d’altres entitats mercantils i del Tercer Sector. La diferència entre la nostra puntuació, en aquest apartat, i la segona empresa és de 13,5 punts.

Amb més de 220.000 habitants, Terrassa és la tercera ciutat més poblada de Catalunya.


 

ASPECTES DESTACABLES I NOVETATS AL SERVEI D’ATENCIÓ DOMICILIÀRIA DE TERRASSA

Els elements i novetats que hem incorporat a l’oferta, que justifiquen aquesta diferència i fonamenten l’adjudicació, a favor nostre, són els següents:

  • Hem incorporat un sistema de detecció de risc de maltractament a les persones grans. El nostre equip de professionals haurà d’emplenar un qüestionari de detecció de risc de maltractament que integra diferents aspectes sobre la situació de la persona usuària. En cas de confirmació de risc, es procedirà a comunicar la incidència de manera immediata.
  • Els equips de suport al personal d’atenció directa d’Accent Social seran multidisciplinaris integrant en la plantilla professionals de la psicologia i l’educació social.
  • Atès que el servei es prescriu a persones amb necessitats d’atenció molt diferents, des d’Accent Social hem programat una planificació anual de formacions a tots els professionals de l’entitat, per poder atendre de manera individualitzada les persones usuàries segons les seves necessitats.
  • Amb la intenció de reduir l’absentisme, hem incorporat un pla d’acompanyament individual a les persones professionals, basat en la motivació i l’adaptació de les seves condicions de treball.

La renovació del SAD significa per Accent Social una ampliació de la zona d’actuació, ja que des d’ara gestionem el 40% dels serveis de la ciutat.