Prevenció del maltractament a la gent grant Accent Social
Manifest per aturar el maltractament a les persones grans
4 abril, 2019
Uniformes de Fundació Ared per la inclusió social
Sentim orgull i gratitud de vestir els uniformes confeccionats per la Fundació ARED
2 maig, 2019
Prevenció del maltractament a la gent grant Accent Social
Manifest per aturar el maltractament a les persones grans
4 abril, 2019
Uniformes de Fundació Ared per la inclusió social
Sentim orgull i gratitud de vestir els uniformes confeccionats per la Fundació ARED
2 maig, 2019
Mostrar tot

Sant Jordi, un símbol per acompanyar el benestar social i ambiental del nostre entorn més proper

La Diada de Sant Jordi és un dia de celebració a Catalunya. Inevitablement ens apareixen a la ment conceptes com la rondalla, l’amor i els símbols: la rosa, el llibre…

I és que aquests elements es creen i es transformen fins a assolir simbolismes totalment actuals, per esdevenir quelcom amb sentit per a nosaltres.

A Accent Social unim la dignitat, el compromís social i la proximitat per acompanyar el benestar de moltes persones, des l’atenció i des de la nostra realitat social.

Aquest any, hem volgut reconèixer, per una banda, el treball de milers dels treballadors i treballadores d’Accent Social; també els passos de les persones que acompanyem i, per últim i ben merescut, el treball de les entitats que ens acompanyen any rere any en enriquir el nostre paper social, a casa nostra.

 

SIMBOLISME SOCIAL I AMBIENTAL PER SANT JORDI

El dia de Sant Jordi vam celebrar un acte amb un immens simbolisme de cura al nostre entorn, tant social com ambiental.

Social perquè, tant la plantilla com les persones usuàries, hem tingut a les nostres mans una ROSA SOLIDÀRIA, ideada i realitzada per APUNTS, una empresa d’economia social de la Fundació Joia, especialitzada en salut mental.

El criteri ambiental està present més que mai en una rosa pensada des de criteris sostenibles i d’economia circular. I és que la rosa ha estat ideada per aprofitar mermes de paper originades a la impremta d’Apunts, que s’han reciclat i s’han transformat en un regal per nosaltres.

Una jornada de Sant Jordi sense dolçor és inimaginable. Milions de persones mostren l’amor a aquells o aquelles qui estimen amb una rosa o un llibre. Aquesta dolçor l’hem representada enguany amb una galeta realitzada de forma artesanal al Taller de la Fundació ARED, entitat que executa projectes de reinserció de dones en risc d’exclusió social.

Durant la diada, des d’Accent Social demanàvem una aportació per la Fundacio IReS i CÁRITAS per tots aquests elements simbòlics de Sant Jordi perquè, juntament amb desenes d’altres empreses i entitats hem pogut col·laborar amb la seva campanya de Sant Jordi i captar milers d’euros per a la reinserció social de persones en situacions de vulnerabilitat.

Part d’aquestes aportacions també estan facilitant que tres companyes d’un servei de Barcelona en risc d’exclusió social, a través de l’Associació Corazón y Manos, puguin dibuixar la seva vida com elles l’imaginen.

MOLTES GRÀCIES als treballadores i treballadores, a les persones usuàries, a les entitats col·laboradores! Creem un equip imprescindible per construir una societat centrada en el benestar de les persones.