Musicoteràpia per a gent gran a residència Josep Miracle
Musicoteràpia per a gent gran, en temps de Covid-19
28 agost, 2020
Activitat de música i reminiscència per a la gent gran
De la melodia al record. Reminiscència a través de la música.
28 setembre, 2020
Musicoteràpia per a gent gran a residència Josep Miracle
Musicoteràpia per a gent gran, en temps de Covid-19
28 agost, 2020
Activitat de música i reminiscència per a la gent gran
De la melodia al record. Reminiscència a través de la música.
28 setembre, 2020
Mostrar tot

Reobrim el Centre de Dia de Peralada amb totes les mesures de seguretat

Avui dia 1 de setembre reobrim el Centre de Dia de Peralada, després d’haver romàs tancat com a mesura de prevenció contra la Covid-19.

A l’espera de rebre noves incorporacions, vuit persones usuàries ja poden tornar a gaudir de les instal·lacions i activitats del centre, de titularitat municipal.

La pandèmia de la Covid-19 ha obligat a prendre mesures de seguretat i prevenció. És per això que hem regulat les entrades i sortides del centre. A fi d’evitar que es formin grups a la porta principal, hem establert un horari d’entrada i de sortida, adaptant-nos a les necessitats de les famílies, amb intervals de 10 minuts. Altrament, en els moments d’accés i sortida, la persona usuària haurà de rentar-se les mans i se li mesurarà la temperatura.

L’equip de professionals d’Accent Social del Centre de Dia de Peralada hem programat tot tipus d’activitats lúdiques i estimuladores, enfocades a evitar posar en contacte les persones usuàries. Perquè tampoc comparteixin el material necessari per dur a terme les activitats, cada persona disposarà d’una bossa hermètica amb el seu nom, on tindrà llapis de colors, tisores, pega…

A més, podran portar de casa seva llibres i jocs de plàstic per a l’ús individual, que es desinfectaran abans i després de cada ús, així com les butaques, cadires i taules que es facin servir.

NOUS HÀBITS I DESINFECCIÓ FREQÜENT DE MATERIALS I ESPAIS

Els àpats es duran a terme al menjador respectant sempre la distància de seguretat interpersonal. Només compartiran taula aquelles persones usuàries que siguin convivents.

Després d’esmorzar i de dinar, es desinfectaran tant el mobiliari com els estris de cuina que s’hagin utilitzat.

Tot l’equip d’Accent Social treballem perquè la nova normalitat sigui tan motivadora i socialment estimulant per a la gent gran com abans de la Covid-19.

Volem que la introducció dels nous hàbits, com ara rentar-se més sovint les mans o dur la mascareta posada tota l’estona, sigui quant més amena possible, millor. I malgrat preveure que es perdrà una mica la calidesa humana entre professionals i persones usuàries, des d’Accent Social treballarem sota la premissa de no perdre l’essència social.
 


 

Implementem protocols de seguretat perquè les activitats del Centre de Dia de Peralada puguin seguir sent útils, amenes i amb una clara vocació social.